|
|
Član od: 4/2/2012
|
Vladka je napisal:Nossa je napisal:Pozdravljeni. Zanima me če so že določeni datumi za zagovore diplom (UN, 1.stopnja)? Pozdravljeni! Termini za zagovore niso vnaprej določeni. Termin določi mentor v roku najmanj 5 delovnih dni po oddaji 3 izvodov naloge. Lp, Vladka A tako.. torej če bi jo imela napisano do konec avgusta, bi zagovor lahko imela že v začetku septembra? Tudi ni nujno na kateri dan v tednu pride? Pač, kadarkoli se z mentorjem odločiva (po 5 dneh od oddaje izvodov), takrat je zagovor?
|
|
Član od: 9/8/2011
|
Ko boš oddala izvode, se ti bo v roko 5 delovnih dni določil datum (ki pa ni mus, da bo 5 dni po oddaji izvodov). Dobiš domov po pošti ;)
|
|
|
VaNiiLLyDJ je napisal:Ko boš oddala izvode, se ti bo v roko 5 delovnih dni določil datum (ki pa ni mus, da bo 5 dni po oddaji izvodov). Dobiš domov po pošti ;) Aha. Hvala!
|
|
Član od: 10/1/2010
|
Lep pozdrav,
Mene pa zanima na koga se obrniti(oziroma mail te osebe), če sem se pozabil pravočasno prijaviti na izpit, rad bi pa šel na ta rok, ki sledi.
Hvala za odgovor
|
|
 Član od: 6/9/2010
|
windx je napisal:Lep pozdrav,
Mene pa zanima na koga se obrniti(oziroma mail te osebe), če sem se pozabil pravočasno prijaviti na izpit, rad bi pa šel na ta rok, ki sledi.
Hvala za odgovor Pojdi do profesorja, čeprav mislim, da ni možno se naknadno prijavit
|
|
Član od: 10/1/2010
|
timtim je napisal:windx je napisal:Lep pozdrav,
Hvala za odgovor Pojdi do profesorja, čeprav mislim, da ni možno se naknadno prijavit Včasih to ni bil problem, če se prav spomnim. Se pa zgodi, da človek včasih čisto pozabi :)
|
|
Član od: 2/10/2007
|
Mene pa zanima pod kakšnimi pogoji ti lahko profesor zavrne pristop k izpitu. Namreč nekateri imajo svoje pogoje. V konkretnem primeru, je zahteval oceno vaj, ki bi jo moral jaz prinesti. Ker to niti ni praksa, pa še asistent ima kabinet pet metrov vstran, sem imel izpit prestavljen.
Je kaj takega zapisano v statutu uni. ali fakultete.
Zasmehovanja in žaljenja niti ne bom omenjal, ker sem kot priden študent bil tiho tudi na izpitu. Moti pa me to, da potem pri prestavljenem izpitu sploh nisem dobil vprašanja ampak samo znižano oceno vaj, ki mi sedaj "kvari" povprečje za 0.2.
lp
|
|
Član od: 3/13/2009
|
Bilé je napisal:Mene pa zanima pod kakšnimi pogoji ti lahko profesor zavrne pristop k izpitu. Namreč nekateri imajo svoje pogoje. V konkretnem primeru, je zahteval oceno vaj, ki bi jo moral jaz prinesti. Ker to niti ni praksa, pa še asistent ima kabinet pet metrov vstran, sem imel izpit prestavljen.
Je kaj takega zapisano v statutu uni. ali fakultete.
Zasmehovanja in žaljenja niti ne bom omenjal, ker sem kot priden študent bil tiho tudi na izpitu. Moti pa me to, da potem pri prestavljenem izpitu sploh nisem dobil vprašanja ampak samo znižano oceno vaj, ki mi sedaj "kvari" povprečje za 0.2.
lp Pozdravljeni! Profesorji se morajo na izpitu držati pravil Pravilnika o preverjanju in ocenjevanju znanja na UM: http://www.feri.uni-mb.si/povezava.aspx?pid=991 ter http://www.feri.uni-mb.si/povezava.aspx?pid=1285Vkolikor z oceno niste zadovoljni, lahko nanjo v roku 8 dni vložite ugovor. Imate pa pravico tudi do zviševanja ocene. Predlagam, da se pogovorite s profesorjem ali se oglasite pri meni v referatu. Lep pozdrav, Vladka
|
|
Član od: 2/10/2007
|
Hvala za odgovor. Zaenkrat sem vesel, da sem opravil izpit in s tem zaključil z predmetom. Zatipkal sem se pri povprečni oceni, ta se mi je znižala za 0.02, kar pa ne spremeni ničesar. Drugi link ne dela, v prvem pa je alineja v 7. členu, ki je do sedaj nisem poznal. Sicer omenja samo študente, pa vseeno:
"Javnost izpitov se zagotavlja na naslednje načine:
- z omogočanjem prisotnosti drugih študentov na ustnem izpitu".
lp
|
|
 Član od: 11/5/2007
|
Pozdravljeni,
zanima me ali so letos kaksne spremembe pravilnika o opravljanju izpitov? (v prilogi zgoraj je pravilnik napisan tako, kot velja ze vec let)
Profesor na izpitu mi je omenil, da naj bi bilo sedaj max. stevilo izpitov zmanjsano iz 8 na 6, prvi komisijski pa prestavljen iz 6. na 5. izpitni rok, vendar o zadevi ni bil cisto preprican.
hvala za odgovor
|
|
|
Mr. Torture je napisal:Pozdravljeni,
zanima me ali so letos kaksne spremembe pravilnika o opravljanju izpitov? (v prilogi zgoraj je pravilnik napisan tako, kot velja ze vec let)
Profesor na izpitu mi je omenil, da naj bi bilo sedaj max. stevilo izpitov zmanjsano iz 8 na 6, prvi komisijski pa prestavljen iz 6. na 5. izpitni rok, vendar o zadevi ni bil cisto preprican.
hvala za odgovor Zdravo! Res je. Pravilnik velja od 2. 3. 2012, vendar bo večina teh spremeb veljala za vpisno generacijo 2012/2013. Link: http://www.feri.uni-mb.si/povezava.aspx?pid=1598Lp, Vladka
|
|
Član od: 10/29/2006
|
Zdravo, zanima me glede prevzema potrdila o diplomiranju. Nisem se uspel udeležiti svečane podalitve diplom:) In me zanima, če lahko dvignem list papirja v referatu ali kakšen je postopek?
|
|
|
bleem je napisal:Zdravo, zanima me glede prevzema potrdila o diplomiranju. Nisem se uspel udeležiti svečane podalitve diplom:) In me zanima, če lahko dvignem list papirja v referatu ali kakšen je postopek? Zdravo! Diplomo lahko dvignete v referatu v času uradnih ur. Lp, Vladka
|
|
Član od: 2/12/2007
|
Hi
Od kdaj naprej so vpisi v višji letnik? (v 2. letnik RIT VS) Se je možno elektronsko vpisat?
lp Dušan
|
|
|
dimension je napisal:Hi
Od kdaj naprej so vpisi v višji letnik? (v 2. letnik RIT VS) Se je možno elektronsko vpisat?
lp Dušan predvidoma od 20 avgusta
|
|
Član od: 1/29/2012
|
No še dve vprašanji...sicer nevem ali je za prvo pristojen referat ampak:
1.) Ali bo letos pri elektronskem vpisu delovala izbira izbirnega predmeta(lani so namreč bili na voljo le privzeti izbirni predmeti brez izbirnih predmetov drugih študijskih programov na FERI)?
2.) Kakšen je postopek prizavanja izpitov iz prejšnjega programa(Namreč sem se prepisal pred 2. letoma in bi rad, da bi mi polek diplome aktualnega programa veljali tudi predmeti iz prejšnjega programa)? ->p.s. imam le prejšnji index z ocenami in podpisi profesorjev.
|
|
|
MKKunar je napisal:No še dve vprašanji...sicer nevem ali je za prvo pristojen referat ampak:
1.) Ali bo letos pri elektronskem vpisu delovala izbira izbirnega predmeta(lani so namreč bili na voljo le privzeti izbirni predmeti brez izbirnih predmetov drugih študijskih programov na FERI)?
2.) Kakšen je postopek prizavanja izpitov iz prejšnjega programa(Namreč sem se prepisal pred 2. letoma in bi rad, da bi mi polek diplome aktualnega programa veljali tudi predmeti iz prejšnjega programa)? ->p.s. imam le prejšnji index z ocenami in podpisi profesorjev.
Zdravo! 1.) Izbiro izbirnih predmetov drugega ŠP Vam mora odobriti koordinator (razen, če je predmet v ponudbi). Vse informacije o izbiri najdete tukaj: http://www.feri.uni-mb.si/podrocje.aspx?id=2 - Izvajanje izbirnosti med študijskimi programi FERI in članicami Univerze v Mariboru v okviru kreditnega študija za bolonjske študijske programe 2.) Postopek priznavanja predmetov znotraj UM FERI najdete tukaj: http://www.feri.uni-mb.si/povezava.aspx?pid=1197Lp, Vladka
|
|
Član od: 2/13/2009
|
Pozdravljeni,
imam nekaj vprašanj - upam, da nisem kaj spregledal in da je bilo že odgovorjeno.
1) Trenutno pavziram - program R-IT UN, 2. letnik. Zanima me, če je možno zamenjati določen projektni predmet z drugim predmetom, glede na to, da je moj projekt že končan.
2) Ali je možno kako priznavati opravljete tečaje (npr. Cisco CCNA, Microsoft certifikati) namesto izbirnih predmetov? Kako je s priznavanjem delavnih izkušenj, izvajanja krožkov, delavnic, itd.? Ali je to možno? Na FRI vem, da lahko priznavaš vodenje krožka.
3) Najverjetneje bom imel ob koncu študijskega leta opravljene vse predmete 1. letnika in 7 predmetov 2. letnika (moral bi jih imeti opravljenih 8). Ali je možen izredni vpis glede na opravljene predmete v 3. letnik? Je smiselno pošiljati prošnjo za izredni vpis, tudi če nimaš neki zdravstvenih in socialnih razlogov in lahko kot utemeljitev navedeš le sodelovanje na raznih računalniških projektih in druge prostovoljne aktivnosti (gasilci, civilna zaščita)? Je praksa, da se takšnim prošnjam ugodi?
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem!
|
|
|
Pozdravljeni!
Malo sem še zelen pri teh projektnih predmetih, tako da imam tudi jaz eno vprašanje iz tega sklopa:
Trenutno se odločam za projektno smer v drugem letniku, navedeno pa je tudi da se ta projekt nadaljuje v prvem semestru tretjega letnika. Vendar trenutno projekti v tretjem letniku niso enako poimenovani, kot v drugem. Če izberem recimo prvi projekt v drugem letniku(VP1-PROJEKT - VAROVANJE TERENA), kaj to pomeni, da imamo pol v tretjem letniku tudi prvi projekt(VP1-PROJEKT SIMULATOR EVAKUACIJE OB POPLAVAH)?
Lep pozdrav Dušan Muhič
|
|
Član od: 11/1/2007
|
Pozdravljeni.
Letos sem zaključil 2. letnik (zadnje leto) druge/mag stopnje. Opravil sem vse izpite, ostalo pa mi še je zaključno mag. delo. Slednjega sem nameraval opraviti prihodnje leto v času absolventa. Zanima me sledeče:
- Ali še vedno študentom pripada eno leto absolventa? - Kako pridobim omenjen staž? (Se tudi preko "e-vpisa" vpisat? Izpolniti kakšne druge dokumente in jih prinest v referat? itd) - Kdaj je rok, da se vpišem oz. da oddam vlogo za absolventa?
Zahvaljujem se za vse informacije!
PS: Absolventski staž bi koristil prvo leto - pred tem še tega statusa nisem koristil (prav tako nisem ponavljal, pavziral itd).
Lep dan.
|
|
|
hellbird je napisal:Pozdravljeni,
imam nekaj vprašanj - upam, da nisem kaj spregledal in da je bilo že odgovorjeno.
1) Trenutno pavziram - program R-IT UN, 2. letnik. Zanima me, če je možno zamenjati določen projektni predmet z drugim predmetom, glede na to, da je moj projekt že končan.
2) Ali je možno kako priznavati opravljete tečaje (npr. Cisco CCNA, Microsoft certifikati) namesto izbirnih predmetov? Kako je s priznavanjem delavnih izkušenj, izvajanja krožkov, delavnic, itd.? Ali je to možno? Na FRI vem, da lahko priznavaš vodenje krožka.
3) Najverjetneje bom imel ob koncu študijskega leta opravljene vse predmete 1. letnika in 7 predmetov 2. letnika (moral bi jih imeti opravljenih 8). Ali je možen izredni vpis glede na opravljene predmete v 3. letnik? Je smiselno pošiljati prošnjo za izredni vpis, tudi če nimaš neki zdravstvenih in socialnih razlogov in lahko kot utemeljitev navedeš le sodelovanje na raznih računalniških projektih in druge prostovoljne aktivnosti (gasilci, civilna zaščita)? Je praksa, da se takšnim prošnjam ugodi?
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem! Pozdravljeni! 1) Zamenjave izbirnih predmetov za nazaj niso mogoče, tudi projektnih ne. Projekt je zaključena celota predmetov. 2) Študent lahko sproži postopek opravljenega neformalnega in formalnega izobraževanja skladno s Pravilnikom UM: http://www.uni-mb.si/dokument.aspx?id=127623) V primeru, da pogojev za vpis v višji letnik ne izpolnjejete, morate (seveda, če želite napredovati) posredovati prošnjo na KŠZ UM FERI. Eden izmed upravičenih razlog je tudi izjemna aktivnost na humanitarnem področju. Več v merilih: http://www.uni-mb.si/povezava.aspx?pid=6146Lp, Vladka
|
|
Član od: 10/5/2008
|
Ja, če bi malce prebral za nazaj bi vedel da ti pripada. Vpišeš se po 20. avgustu na referatu, če se ne motim.
|
|
|
dimension je napisal:Pozdravljeni!
Malo sem še zelen pri teh projektnih predmetih, tako da imam tudi jaz eno vprašanje iz tega sklopa:
Trenutno se odločam za projektno smer v drugem letniku, navedeno pa je tudi da se ta projekt nadaljuje v prvem semestru tretjega letnika. Vendar trenutno projekti v tretjem letniku niso enako poimenovani, kot v drugem. Če izberem recimo prvi projekt v drugem letniku(VP1-PROJEKT - VAROVANJE TERENA), kaj to pomeni, da imamo pol v tretjem letniku tudi prvi projekt(VP1-PROJEKT SIMULATOR EVAKUACIJE OB POPLAVAH)?
Lep pozdrav Dušan Muhič Zdravo! Glede projektov se prosim obrnite na predstojnika Inštituta za računalništvo, prof. dr. Nikolo Guida ali koordinatorja študijskega programa R-IT, prof. dr. Božidarja Potočnika. Lp, Vladka
|
|
|
salabajs je napisal:Pozdravljeni.
Letos sem zaključil 2. letnik (zadnje leto) druge/mag stopnje. Opravil sem vse izpite, ostalo pa mi še je zaključno mag. delo. Slednjega sem nameraval opraviti prihodnje leto v času absolventa. Zanima me sledeče:
- Ali še vedno študentom pripada eno leto absolventa? - Kako pridobim omenjen staž? (Se tudi preko "e-vpisa" vpisat? Izpolniti kakšne druge dokumente in jih prinest v referat? itd) - Kdaj je rok, da se vpišem oz. da oddam vlogo za absolventa?
Zahvaljujem se za vse informacije!
PS: Absolventski staž bi koristil prvo leto - pred tem še tega statusa nisem koristil (prav tako nisem ponavljal, pavziral itd).
Lep dan. Pozdravljeni! 1) Še vedno. 2) Z vpisom, ki bo od 20. 8. 2012 možen preko e-vpisa. Vsa navodila bodo na AIPSU. Objavljena pa so tudi že na spletni strani: http://www.feri.uni-mb.si/povezava.aspx?pid=1601Lp, Vladka
|
|
Član od: 2/13/2009
|
Pozdrav,
hvala za hiter odgovor! Bom zadevo zagotovo izpolnil in poskusil to možnost. Verjetno se lahko glede dodatnih vprašanj oglasim k vam, v času uradnih ur.
Lp, Marko
|
|
|
hellbird je napisal:Pozdrav,
hvala za hiter odgovor! Bom zadevo zagotovo izpolnil in poskusil to možnost. Verjetno se lahko glede dodatnih vprašanj oglasim k vam, v času uradnih ur.
Lp, Marko Lahko. Uradne so sicer tudi v tem času kot običajno, jaz pa se vračam iz dopusta 24. 7. 2012. Lp, Vladka
|
|
Član od: 11/1/2007
|
Vladka hvala za hiter odgovor.
Lp.
|
|
|
Kako pa je z tem, ko si želim obiskovati še en predmet(ne kot izbirni ampak kot dodatni), ki je iz drugega študijskega programa. Kaki je nasploh postopek, če je sploh to možno.
|
|
|
MKKunar je napisal:Kako pa je z tem, ko si želim obiskovati še en predmet(ne kot izbirni ampak kot dodatni), ki je iz drugega študijskega programa. Kaki je nasploh postopek, če je sploh to možno. Zdravo! Je možno, če Vam odobri KŠZ. Napišite vlogo. Lp, Vladka
|
|
Član od: 1/5/2011
|
Imam eno vprašanje.
Letos sem študent tretjega letnika, že delam diplomo vendar imam še nekaj izpitov za naredit.
Zanima me to če jaz oddam prošnjo za absolventa, da v primeru če ne naredim izpitov, da mi ostane status in potem uredim vse izpite in diplomo ali potem se ta prošnja izniči? Imam pa namen kar napredovati študij na 2. bolonski stopnji.
|
|
Član od: 3/16/2009
|
Pozdravljeni,
Zanimata me dve zadevi. Prva absolventski staž mi poteče septembra. Kdaj točno je to: prvega septembra ali zadnji dan v septembru. Druga zadeva, se lahko prej zaposlim oziroma ali je postopek zaposlitve kaj drugačen v tem primeru če še vedno imem abs status?
Lp
|
|
 Član od: 10/28/2006
|
gost12345678 je napisal:Imam eno vprašanje.
Letos sem študent tretjega letnika, že delam diplomo vendar imam še nekaj izpitov za naredit.
Zanima me to če jaz oddam prošnjo za absolventa, da v primeru če ne naredim izpitov, da mi ostane status in potem uredim vse izpite in diplomo ali potem se ta prošnja izniči? Imam pa namen kar napredovati študij na 2. bolonski stopnji. Lahko daš oboje. V primeru, da ne diplomiraš si absolvent, drugače pa si vpisan v 2. stopnjo. Gre tako, samo preveri na referatu kako točno poteka to, sem pozabou.
|
|
Član od: 7/20/2012
|
Lep pozdrav.
Mene pa zanima kdaj je začetek predavanj za 2. stopnjo ?? Eni pravijo da novembra eni pa da kar oktobra in sem malo zmeden :D
|
|
Član od: 11/11/2009
|
Kje se dobi prošnja za absolventa?
|
|
|
HunterMan je napisal:Kje se dobi prošnja za absolventa? Nikjer, vpis v absolventa poteka enako kot vpis v višji letnik, torej na aipsu...
|
|
Član od: 3/16/2009
|
Pozdravljeni,
Absolventski staž mi poteče septembra. Kdaj točno je to: prvega septembra ali zadnji dan v septembru.
Lp
|
|
|
mh3745 je napisal:Pozdravljeni,
Absolventski staž mi poteče septembra. Kdaj točno je to: prvega septembra ali zadnji dan v septembru.
Lp 30. 9. Lp, Vladka
|
|
|
Mitch je napisal:Lep pozdrav.
Mene pa zanima kdaj je začetek predavanj za 2. stopnjo ?? Eni pravijo da novembra eni pa da kar oktobra in sem malo zmeden :D Enako, kot za prvo stopnjo. Torej, oktobra. Lp, Vladka
|
|
|
gost12345678 je napisal:Imam eno vprašanje.
Zanima me to če jaz oddam prošnjo za absolventa, da v primeru če ne naredim izpitov, da mi ostane status in potem uredim vse izpite in diplomo ali potem se ta prošnja izniči? Imam pa namen kar napredovati študij na 2. bolonski stopnji. Zdravo! Za vpis v redni ABS staž ni pogojev, morate pa se vpisati, če seveda želite status. Vpis v ABS poteka od 20. 8. do 7. 9. Vkolikor diplomirate se status takoj prekine. Status boste spet pridobili z vpisom na 2. stopnjo. Lp, Vladka
|
|
|
Vprašanje glede vloge za izbirni predmet(Soglasje koordinatorja), ki je namreč malce slabša kopija ali se dobi aktualna kopija v referatu?
|
|
Član od: 8/5/2012
|
Pozdravljeni,
3 septembra imam zadnji izpit. Če ga naredim, potem bom imela dovolj točk za ponavljanje drugega letnika (če se ne motim, pogoj za ponavljanje letnika je vsaj 30 ECTS) . Zanima mene, če ne naredim izpit, ali še lahko oddam prošnjo za menjavo študijskega programa?
|
|
|
MKKunar je napisal:Vprašanje glede vloge za izbirni predmet(Soglasje koordinatorja), ki je namreč malce slabša kopija ali se dobi aktualna kopija v referatu? Na spletni strani http://www.feri.uni-mb.si/povezava.aspx?pid=1463 je sedaj objavljen novi obrazec. Lp, Vladka
|
|
|
kkk441 je napisal:Pozdravljeni,
3 septembra imam zadnji izpit. Če ga naredim, potem bom imela dovolj točk za ponavljanje drugega letnika (če se ne motim, pogoj za ponavljanje letnika je vsaj 30 ECTS) . Zanima mene, če ne naredim izpit, ali še lahko oddam prošnjo za menjavo študijskega programa? Pozdravljeni! Prosim, pišite mi na mail, saj ne vem kakšno menjavo in kateri letnik imate v mislih: vladka.kozuh@uni-mb.si. Lp, Vladka
|
|
|
Pozdravljeni. Kako je z vpisom na drugo stopnjo? Do kdaj se lahko vpišem? Moram počakati da najprej diplomiram in se potem vpišem, ali se lahko že pred zagovorom diplome?
|
|
Član od: 10/15/2007
|
|
|
Član od: 8/12/2012
|
Zanima me kako dolgo lahko študiram po bolonjski stopnji (do katerega leta) brez ali z statusom. Vpisal sem se v program na VS recimo leta 2009/2010. Je kakšna starostna omejitev?
|
|
|
mislim da do 26
|
|
Član od: 8/14/2012
|
Zanima me, če lahko v referatu spremenim študijski program iz RIT VS 1. letnik, v ITK VS 1. letnik, ali se moram vpisati v drugi prijavni rok?
|
|
Član od: 11/16/2011
|
Krist je napisal:Zanima me, če lahko v referatu spremenim študijski program iz RIT VS 1. letnik, v ITK VS 1. letnik, ali se moram vpisati v drugi prijavni rok? Pri referatu najdeš list na katerem piše menjava študijskega programa. Ga rešiš, plačaš položnico in neseš v referat. Počakaš in zveš tam nekje konec septembra :)
|
|
 Član od: 11/5/2007
|
bigbada je napisal:mislim da do 26 Če pred kratkim ni prišlo do kakšnih sprememb, potem tole ne bo držalo.
|
|
Član od: 10/2/2008
|
Exoo je napisal:Zanima me kako dolgo lahko študiram po bolonjski stopnji (do katerega leta) brez ali z statusom. Vpisal sem se v program na VS recimo leta 2009/2010. Je kakšna starostna omejitev? Če se ne motim, potem je 26 let samo omejitev za vpis v 1. stopnjo. Če pa je nekdo vpisan pred 26 letom, pa lahko študira...
|
|
|
za 1.stopnjo je do 26 leta.
|
|
Član od: 8/12/2012
|
bigbada si siguren? Za status mislim, da ga lahko koristiš do 26.leta, nevem kak pa je pol z napredovanji v višji letnik, če si redno vpisan in starejši od 26.let. Sem nekaj bral forume pa vsak drugače pove skoraj.
|
|
|
Exoo je napisal:Zanima me kako dolgo lahko študiram po bolonjski stopnji (do katerega leta) brez ali z statusom. Vpisal sem se v program na VS recimo leta 2009/2010. Je kakšna starostna omejitev? Starostne omejitve ni. Lp, Vladka
|
|
|
Human_Valium je napisal:Krist je napisal:Zanima me, če lahko v referatu spremenim študijski program iz RIT VS 1. letnik, v ITK VS 1. letnik, ali se moram vpisati v drugi prijavni rok? Pri referatu najdeš list na katerem piše menjava študijskega programa. Ga rešiš, plačaš položnico in neseš v referat. Počakaš in zveš tam nekje konec septembra :) Ne drži. Če se želite vpisati v 1. letnik, se prijavite kot novinec v 2. roku. Glejte spletno stran: http://www.vpis.um.si/Lp, Vladka
|
|
Član od: 11/16/2011
|
Vladka je napisal:Human_Valium je napisal:Krist je napisal:Zanima me, če lahko v referatu spremenim študijski program iz RIT VS 1. letnik, v ITK VS 1. letnik, ali se moram vpisati v drugi prijavni rok? Pri referatu najdeš list na katerem piše menjava študijskega programa. Ga rešiš, plačaš položnico in neseš v referat. Počakaš in zveš tam nekje konec septembra :) Ne drži. Če se želite vpisati v 1. letnik, se prijavite kot novinec v 2. roku. Glejte spletno stran: http://www.vpis.um.si/Lp, Vladka Ups, mislil sem da je že vpisan in da želi spremeniti :)
|
|
|
Spoštovani!
Zanima me do kdaj je zadnji rok za oddajo diplomske naloge na 1. bolonjski stopnji, če želim še diplomirati še to leto in se vpisati na 2. bolonjsko stopnjo na FERI.
Lep pozdrav!
|
|
|
Charlie je napisal:Spoštovani!
Zanima me do kdaj je zadnji rok za oddajo diplomske naloge na 1. bolonjski stopnji, če želim še diplomirati še to leto in se vpisati na 2. bolonjsko stopnjo na FERI.
Lep pozdrav! 3 izvodi diplome morajo biti oddani vsaj 5 delovnih dni pred zagovorom. Za termin zagovora se boste dogovorili z mentorjem. Glede na pričakovano število zagovorov v mesecu septembru predlagam, da diplome oddate čim prej. Lp, Vladka
|
|
Član od: 8/16/2012
|
Pozdravljeni,
zanima me, če je kakšna omejitev oz. predloga glede tiskane različice diplomske naloge, napr. obojestransko tiskanje, platnice, vezava, ipd.
Hvala za odgovor, l.p.
|
|
Član od: 2/16/2011
|
Pozdravljeni!
mene pa zanima glede prepovedi na prijavo na izpit, namreč v 2. letniku v 1. semestru sem bil prijavjlen na izpit in nisem prišel zaradi določenih obveznosti. Seveda sem dobil prepoved ampak mi je bilo rečeno, s strani profesorja da ta prepoved poteče pred začetkom naslednjega roka.. izpit imam 5. septembra, prijavit se pa še ne morem (zaradi prepovedi) .. mi lahko razložite ali objasnite, če bom imel možnost opravljati izpit 5. septembra?
Hvala za odgovor!
lp.
|
|
|
gost |
Stran je bila pripravljena v 0.469 sekundah.