|
|
 Član od: 10/25/2006
|
Društvo študentov FERI tudi letos pripravlja brucovanje skupaj z Fakulteto za zdravstvene vede - Brucovanje bo na ŠTUK-u 9. januarja 2007, - Igrali bosta skupini PageOne in Rok'n'Band, - vstopnina 480 SIT (2€) v predprodaji in 600 SIT (2,5€) na dan prireditve, - prodaja kart v ponedeljek 8. in v torek 9. januarja v G2 avli FERI, v avli FZV in pred Štukom (med 9h in 16h), - lanska okusna formula brucomora tudi letos v velikih količinah, - nagradne igre za bruce (2x izlet v Benetke, smučarske karte in praktične nagrade) - ogromna količina plesnih ritmov
|
|
 Član od: 11/14/2006
|
Uuu, malo bomo te prišli poglejat ne
|
|
 Član od: 12/17/2006
|
pa itak.lepi datum je
|
|
|
|
|
 Član od: 11/4/2006
|
Danilo_Majhenic je napisal: Lepi datum ja,.. upam, da ste(so) se meli lepo. A letos brucovanja ne bo?
|
|
|
hvala za opozorilo na napako.. sicer pa je datum itak bil redundanten na samem plakatu, tako da dvomov o letošnjem brucovanju ni. fzv je fakulteta za zdravstvene vede. vzš s katerimi smo imeli lani se je namreč preimenovala. slike od lani so pa v feri galeriji.
|
|
 Član od: 12/13/2006
|
2 e je pa malo huda, ne bi raje malo pocenili tole, zakaj rabite tolko keša? za brucomor? pa za rocknband?
|
|
Član od: 12/1/2006
|
ej, bravo super ste se spomnili,
ej pa kaj vam je 500 sit oziroma 2 eur preveč, pa kaj si ja nor, v naših cajtih je bla jurja oziroma pardon 4 eur vstopnina,
mater eni niso z ničemer zadovoljni.
|
|
|
2 eura je pa res skor zastonj  Samo šinfate pa šinfate ljudje Pi*da to ti je ena škatlica kondomov, tri dni manj seksaj pa pejt na brucovanje, al pa na dan pokadi samo 10 namest 20 čikov..... Mene nekaj bolj moti oz. se bojim: na slikah na tistem linku od lani ni ravno dosti fejst bab, zdej ne vem al ma samo Danilo&Co (torej fotografi) slab "posluh" (okus) za ženske al pa je bil obisk s strani lepših res omejen  kaj naj pričakujemo letos?
|
|
|
ti tukaj o tem kak ni fejst punc (ne bab), na forumu od fzv pa se punce verjetno pogovarjajo, kak si noben ferijevc nič ne upa pa so vsi samo za računalnikom? sicer pa ima vsaka fakulteta vsako leto novo bruce in brucke. punce bodo, vzdušja pa se že sedaj veselim. :)
|
|
|
Uf, fajn fajn :) Njih ni bilo že dolgo slišati. A ni bilo lani z pedagoško fakulteto brucovanje? Al se men sam zdi, al zakaj sem glih samo pedagoginje spoznal lol
2€ z 200l brucomora je skoro zastonj :P
|
|
|
Your host in the "secondary" floor DJ Dado ! My tempoary locations: Resident here and here
|
|
Član od: 12/3/2006
|
ooooooo super, prijemo pogleda, lani ni bilo slabo!!!!
|
|
 Član od: 12/23/2006
|
Ob kolkih pa se približno začne vse skup??
|
|
|
In kje se da nabavt vstopnico?
|
|
|
v ponedeljek na feriju. DaWeed ob 21h.
|
|
|
Danilo_Majhenic je napisal:DaWeed ob 21h. Roger that, sir !
|
|
|
prodaja kart bo v ponedeljek v avli g2 predvidoma do 16h in v torek.
|
|
 Član od: 10/26/2006
|
Danilo_Majhenic je napisal:prodaja kart bo v ponedeljek v avli g2 predvidoma do 16h in v torek. Boš spet ti, tak lepo sedel s laptopičom tam v avli pa karte prodajal? Kaki tiger :D
|
|
|
Danilo je pač OK. Je bil zadnič na štuku, smo ga žurali vkup, oz on je, jaz sem rolal Skratka, faca je, treba ga samo osebno spoznat
|
|
Član od: 12/1/2006
|
a bodo jutri kake fajne medijke prodajale karte?
|
|
|
Morem pa pohvalit izbiro datuma! Res je lep datum
|
|
|
Navedek:a bodo jutri kake fajne medijke prodajale karte? Baje bo Danilo prodajal karte.
|
|
 Član od: 10/26/2006
|
Slovenc'Taprav je napisal:Navedek:a bodo jutri kake fajne medijke prodajale karte? Baje bo Danilo prodajal karte. saj pa danilo je medijka al ni?
|
|
 Član od: 11/6/2006
|
Slovenc'Taprav je napisal:2 eura je pa res skor zastonj  Samo šinfate pa šinfate ljudje Pi*da to ti je ena škatlica kondomov, tri dni manj seksaj pa pejt na brucovanje, al pa na dan pokadi samo 10 namest 20 čikov..... Mene nekaj bolj moti oz. se bojim: na slikah na tistem linku od lani ni ravno dosti fejst bab, zdej ne vem al ma samo Danilo&Co (torej fotografi) slab "posluh" (okus) za ženske al pa je bil obisk s strani lepših res omejen  kaj naj pričakujemo letos? ja kaj pa je to zate fejst baba? Praviš, da drugi šimfamo, kaj pa ti počneš?:)
|
|
|
pikica je napisal:Slovenc'Taprav je napisal:2 eura je pa res skor zastonj  Samo šinfate pa šinfate ljudje Pi*da to ti je ena škatlica kondomov, tri dni manj seksaj pa pejt na brucovanje, al pa na dan pokadi samo 10 namest 20 čikov..... Mene nekaj bolj moti oz. se bojim: na slikah na tistem linku od lani ni ravno dosti fejst bab, zdej ne vem al ma samo Danilo&Co (torej fotografi) slab "posluh" (okus) za ženske al pa je bil obisk s strani lepših res omejen  kaj naj pričakujemo letos? ja kaj pa je to zate fejst baba? Praviš, da drugi šimfamo, kaj pa ti počneš?:) Človek se je vprašal, kakšen razlog je za nezadovoljivo velik izbor punc na posnetkih. To je čisto drugače od tvojega šimfanja kapitalistov. LP
|
|
|
Munger, šimfanje je Šimfanje...pa nič drugače.. Kritizira kao slab okus tistih, ki so izbrali fotke z ženskami, čeprov pomoje sploh ni bil njihov namen izbirat fotk z lepimi ženskami, ampak so morda hotli sam prikazat zabavo. Konec koncev greš tja zaradi zabave, ne pa da si boš tam sline cedil ....
|
|
|
pikica je napisal:Munger, šimfanje je Šimfanje...pa nič drugače.. Kritizira kao slab okus tistih, ki so izbrali fotke z ženskami, čeprov pomoje sploh ni bil njihov namen izbirat fotk z lepimi ženskami, ampak so morda hotli sam prikazat zabavo. Konec koncev greš tja zaradi zabave, ne pa da si boš tam sline cedil ....
Ne šimfa, ampak napiše strukturo ali-ali, torej Navedek: zdej ne vem al ma samo Danilo&Co (torej fotografi) slab "posluh" (okus) za ženske al pa je bil obisk s strani lepših res omejen Očitno mu punce na slikah niso všeč in išče razlog (kdo pa pravi, da bi mu morale biti vse všeč) in kot en (a ne edini) razlog omenja "posluh" fotografov. Šimfanje pisano z veliko pa me spominja na nemščino in zapis njihovih samostalnikov - sprichst du Deutsch? LP
|
|
|
hehe dobro argumentiranje Munger.  Pa btw. Pikica tisto ni šimfanje amak lepo zastavljeno vprašanje oz. teza o a) slabemu obisku (lepših) predstavnic nežnejšega spola b) slabem okusu fotografov oz neznanju le teh  . Možnosti je več. Celokupno vzeto: fotke iz lasnekga brucovanja me pustijo hladnega. O in Pikica, verjemi da se ne gre v gostilno zvečer le zaradi pijače, če je moški samski je seveda primarni cilj plenjenje (isto pri ženskah samo da tega ne priznate)  . Če pa nisi samski je pa še vedno fino pogledat kako deklino ali dve Sicer pa se letos nekako mislim udeležiti tega brucovanja saj je po novem letu spet čas da se ga orenk usekamo  Čas bi že bil se reče
|
|
|
še to: se bomo blagovolili videti Pikico na brucovanju, torej se boš udeležila tega (vele)dogodka?
|
|
|
jaz komaj cakam samo po moje neom do brucovanja prišo
|
|
|
Slovenc'Taprav je napisal:hehe dobro argumentiranje Munger.  Pa btw. Pikica tisto ni šimfanje amak lepo zastavljeno vprašanje oz. teza o a) slabemu obisku (lepših) predstavnic nežnejšega spola b) slabem okusu fotografov oz neznanju le teh  . Možnosti je več. Celokupno vzeto: fotke iz lasnekga brucovanja me pustijo hladnega. O in Pikica, verjemi da se ne gre v gostilno zvečer le zaradi pijače, če je moški samski je seveda primarni cilj plenjenje (isto pri ženskah samo da tega ne priznate)  . Če pa nisi samski je pa še vedno fino pogledat kako deklino ali dve Sicer pa se letos nekako mislim udeležiti tega brucovanja saj je po novem letu spet čas da se ga orenk usekamo  Čas bi že bil se reče Eh, če srečaš moškega, ki te privlači v gostilni, je to bolj tak no...pomoje bolj samo fizična privlačnost, ki sčasoma itak skopni, pol pa gresta dva narazen, ker sta se itak samo fizično privlačila. No domnevam da je tako...jaz osebno raje ne dugačen način spoznavam fante.No da me ne boš zdaj spet kaj sadim buče...pač vsak ma svoj način in kraj iskanja partnerja.Ja , sej fante je tudi fajn gledat, priznam.:). Jaz hodim žal samo na pijačo, na pogovor v gostilno.
|
|
|
Slovenc'Taprav je napisal:še to: se bomo blagovolili videti Pikico na brucovanju, torej se boš udeležila tega (vele)dogodka? Ne, na tvojo srečo se ga ne bom,ker se skoraj da ne udeležujem takih zabav. Pa ne mislim zdaj to spet podcenjevalno. Pač nisem taki tip človeka, kaj....
|
|
|
Munger je napisal:pikica je napisal:Munger, šimfanje je Šimfanje...pa nič drugače.. Kritizira kao slab okus tistih, ki so izbrali fotke z ženskami, čeprov pomoje sploh ni bil njihov namen izbirat fotk z lepimi ženskami, ampak so morda hotli sam prikazat zabavo. Konec koncev greš tja zaradi zabave, ne pa da si boš tam sline cedil ....
Ne šimfa, ampak napiše strukturo ali-ali, torej Navedek: zdej ne vem al ma samo Danilo&Co (torej fotografi) slab "posluh" (okus) za ženske al pa je bil obisk s strani lepših res omejen Očitno mu punce na slikah niso všeč in išče razlog (kdo pa pravi, da bi mu morale biti vse všeč) in kot en (a ne edini) razlog omenja "posluh" fotografov. Šimfanje pisano z veliko pa me spominja na nemščino in zapis njihovih samostalnikov - sprichst du Deutsch? LP Oh daj naredi ven celo znanost zdaj iz njegovih besed, ki so kljub svoji strukturi ali- ali :) bedne. Sicer pa ko bo napisal kaj je zanj to dobra baba, pol lah šele šimfa fotke.
|
|
|
Navedek:jaz osebno raje ne dugačen način spoznavam Preko oglasnikov, internetnih strani..? Pikice ne bo na brucovanju Od kje bom sedaj zbral energijo za obisk
|
|
Član od: 11/17/2006
|
Pikica, samo res bi lahko prišla,
spijemo 2 brucomora, zaplešemo do pol dvanajstih, pol pa spat domu za sredina predavanja :D
|
|
|
Milan je napisal:Slovenc'Taprav je napisal:Navedek:a bodo jutri kake fajne medijke prodajale karte? Baje bo Danilo prodajal karte. saj pa danilo je medijka al ni? Ni danes Danilo prodajal kart, so jih neke punce (po naše dekline).  Menda medijke, hehe. Kot zgleda je Danilo upošteval vaš predlog. lp, perox
|
|
|
več nas je prodajalo karte. tudi medijke in tudi jaz.
|
|
|
Jaz sem samo dekline vido.
|
|
|
Morda je bil Danilo na WCju ali je šel na kosilo. Jasno je da ded ne more tam sedeti N ur skupaj. Saj to je nehumano (v svetu niso vajeni takih naporov) Vprašanje Danilotu: je število kart omejeno? kako je bilo lani? je morda zmanjkalo kart tja okrog pol dvanajstih zvečer na dan brucovanja? Sam imam navado da na partye ne hodim ravno zgodaj, kaj si lahko obetam?
|
|
|
ja če boš poklical predno prideš lahko gremo po rdeči tepih. za tako eminenco pa se je že treba potrudit.
|
|
|
BCG je napisal:Pikica, samo res bi lahko prišla,
spijemo 2 brucomora, zaplešemo do pol dvanajstih, pol pa spat domu za sredina predavanja :D Poglej, sej ne da js nikamor ne grem...samo nisem več bruc, brucovanje pa je za bruce, a ne?
|
|
|
Samo za bruce? Yeah right! Jaz sem hodo na brucovanja, ko sem bil še dijak, pa zdaj, ko sem že abs  Pipike so pač zakon
|
|
|
Oprosti ker težim Danilo, ampak ste preračunali, bo dosti brucomora za vse željne in potrebne brucomora? Ne moreš da kdo izvisi
|
|
Član od: 11/2/2006
|
Danilo,karam ti kjevo,če nebo djevojk .
|
|
Član od: 11/17/2006
|
do kdaj se kkje vse da karte kupit?? na štuku tui?
|
|
 Član od: 11/3/2006
|
Pustimo se presenetiti. Sicer pricakujem dekleta na brucovanje. Bom pa si pripelal sabo kaksno za vsak slucaj.
lp,jure
|
|
|
>>> do kdaj se kkje vse da karte kupit?? na štuku tui?
od zdaj samo še na štuku, ker smo preprodajo zaključli.
|
|
|
Malo butasto vprašanje, samo vseeno...
A morš ob vhodu pokazat študentsko? (jaz sem mojo zgubil, z indexom se mi pa tud ni za skakat tam)
|
|
|
Danilo: boš ti tudi napovedovalec tam na štuku ali bomo imeli čast poslušati kako brhko mladenko? Upam da bo druga opcija
|
|
|
fino je blo
|
|
 Član od: 12/11/2006
|
Pijano
|
|
|
|
|
 Član od: 10/27/2006
|
Premalo punc, preveč informatikov iz 4 letnika Drugače pa pjano
|
|
|
Jutro. Kdaj bodo slike?
|
|
Član od: 11/18/2006
|
kriza..
|
|
Član od: 12/23/2006
|
da da.....kriza kriza....
|
|
|
>>> Jutro. Kdaj bodo slike?
upam da hitro, recimo kak teden da se galerija naredi pa da se pregleda kere slike so za javnost pa kire ne, pa da potem admin vse skup online spravi.
|
|
|
torej bo iz teh slik kaj ali bodo samo prazne besede?
|
|
|
Verjetno jih še Photoshopirajo Sej ni čudno, sej fotoapart so verjetno že meli fini, samo kaj ko so bili verjetno fotografi med najbolj pijanimi
|
|
|
gost |
Stran je bila pripravljena v 0.402 sekundah.