|
|
Član od: 11/20/2006
|
Včeraj sem v trgovini slišal, da ima nekdo za zvonenje na telefonu nastavljen zvok komarja. Pa me sedaj zanima, če ima kdo kakšno idejo, kje bi dobil ta zvok (mp3,...karkoli), ker prihaja poletje in bo zanimivo imeti takšno melodijo na telefonu.
|
|
Član od: 12/9/2006
|
...npr. jaz ga tudi imam! ...ti ga lahko pošljem na mejl če mi ga zaupaš!!!
|
|
Član od: 11/20/2006
|
Res? Mail imam jakajr@email.siHvala ti
|
|
 Član od: 11/9/2006
|
Ka še lahk meni pošleš fevzer@volja.net
|
|
 Član od: 11/7/2006
|
prosim če še meni kdo pošlje: sn@email.sihvala
|
|
 Član od: 10/25/2006
|
Drugače pa lahko tudi v muli ali kje drugje napišete mosquito pa bo vam ful zvokov najdlo!
|
|
|
hmm .... jaz pa mam eno kontra vprašanje. Brez da kaj guglam :) hehe ... rabim anti-komar sound. Včasih so ble neke naprave, ki so spuščale določene frekvence za odgajanje komarjev. Primerno za ribiče recimo. Bi mel nekaj takega v elektronski obliki, da bi laufo to na skoraj neslišnem laptopu ponoči in mirno spal :) Samo nisem glih sure ... kake frekvence so to, in če moji zvočniki zmorejo sploh kaj takega :)
ajde, na plan z idejami
|
|
|
|
|
|
Pa mislite da to pomaga?
|
|
|
mylo je napisal:... da bi laufo to na skoraj neslišnem laptopu ponoči in mirno spal :) Samo izključi baterijo ven, da ti bo dlje trajala (beri da se ne bo stalno polnila).
|
|
Član od: 10/27/2006
|
Eden je v reviewju napisal da je vklopil in meril na izhodu iz zvocne kartice in da ni nic izmeril Mislim da je nateg
|
|
 Član od: 12/22/2006
|
hmmm...ok, ne vem ce je to blo zdej nakljucje, ampak v enem mesecu sem imel max 3 muhe vse skupaj v sobi. Pred kako uro sem zastartal ta mosquito, pa jih zdej leta kakih 6,7 po sobi
|
|
|
A lahko še men pošlješ mail
|
|
|
sergio ... ne skrbi :)
|
|
|
js mam zdle polno sobo mušic pa vsega kr mam odprto okno pa tega anti-mosquita pržganga
|
|
|
ima kdo slučajno zvok brivnika oz. mašince za striženje las na mobitelu ali računalniku??? po možnosti v midi ali mp3 obliki, da si ga lahko daš na mobitel?
|
|
 Član od: 11/27/2006
|
Ce ma kdo slucajno od risanke Bojan risar ringtone me naj kontaktira Lp
|
|
Član od: 6/1/2007
|
|
|
|
huh.. brez nastavitev equileizerja slišim do max 17k
|
|
|
tudi pri meni se fstavi pri 17
|
|
|
sam 22 ne cujem...sn star vec ko 24 :) yeah :)
|
|
|
jst tud sam 22 ne čujem
|
|
|
Jan je napisal:ima kdo slučajno zvok brivnika oz. mašince za striženje las na mobitelu ali računalniku??? po možnosti v midi ali mp3 obliki, da si ga lahko daš na mobitel? kam ti lahko pošljem??
|
|
Član od: 8/15/2008
|
a mi kdo pošle zvok komarja pa zvok brivnika mejl: erick.perdih@gmail.comhvala
|
|
 Član od: 10/5/2007
|
mylo je napisal:hmm .... jaz pa mam eno kontra vprašanje. Brez da kaj guglam :) hehe ... rabim anti-komar sound. Včasih so ble neke naprave, ki so spuščale določene frekvence za odgajanje komarjev. Primerno za ribiče recimo. Bi mel nekaj takega v elektronski obliki, da bi laufo to na skoraj neslišnem laptopu ponoči in mirno spal :) Samo nisem glih sure ... kake frekvence so to, in če moji zvočniki zmorejo sploh kaj takega :)
ajde, na plan z idejami To ni kontra vprašanje. To je ravno to. Zvok komarja odganja komarje. Finta je v tem, da je ta piskajoč zvok v bistvu zvok samca komarja med časom parjenja. Znano pa je, da kri pijejo samo samice. Ker pa se poleti sezona parjenja konča, se samice izogibajo samcev. In ko ti s tem zvokom oponašaš komarjega samca, s tem odganjaš samice, katere pijejo kri. Brez heca, to je res.
|
|
 Član od: 11/27/2007
|
Ej kak je pa kaj z unimi anti-pes-mačka-kuna soundi? Sem vido že neke "dog repeller"-je na netu. LINKA to sploh funkcionira?
|
|
|
boss-tech je napisal:jst tud sam 22 ne čujem hm jas vse cujem, to pomeni da sn 15 star ?:D
|
|
|
bi prej rekel, da ti zvočniki ne sfolgajo 22khz
|
|
 Član od: 1/6/2008
|
mylo je napisal:hmm .... jaz pa mam eno kontra vprašanje. Brez da kaj guglam :) hehe ... rabim anti-komar sound. Včasih so ble neke naprave, ki so spuščale določene frekvence za odgajanje komarjev. Primerno za ribiče recimo. Bi mel nekaj takega v elektronski obliki, da bi laufo to na skoraj neslišnem laptopu ponoči in mirno spal :) Samo nisem glih sure ... kake frekvence so to, in če moji zvočniki zmorejo sploh kaj takega :)
ajde, na plan z idejami Kupi si v Tušu ono mrežo, zelo poceni, si jo daš na okno in lahko spiš celo noč brez da te komarji motijo. LP
|
|
 Član od: 10/31/2006
|
feri je napisal:Jan je napisal:ima kdo slučajno zvok brivnika oz. mašince za striženje las na mobitelu ali računalniku??? po možnosti v midi ali mp3 obliki, da si ga lahko daš na mobitel? kam ti lahko pošljem?? ej a mi lahko sendaš zvok mašince za striženje las sm že neki isko po netu pa ni blo nekega uspeha mail: tilenatorg@gmail.com
|
|
 Član od: 10/26/2006
|
Meni tudi prosim: wtfAFNAt-2.net
|
|
 Član od: 10/31/2006
|
no daj če lahk pol ker drug pošle zvok od mašince za striženje na mail tilenatorgAFNAgmail.com
|
|
|
poznam mrežo proti komarjem, vendar v mojem primeru ne pride v poštev, saj imam na zunanji strani oken rolete. Te mi ovirajo normalno namestitev mreže s pomočjo okvirja in magneta na okno.
|
|
|
Kupiš ono tekočino za v štekdozo pa je problem rešen.
|
|
|
Ime je napisal:sam 22 ne cujem...sn star vec ko 24 :) yeah :) hehe...zgleda sem vedno mlajsi :) po enem letu sem spet sel cez vse in slisim vse, tudi 22 lol
|
|
|
gost |
Stran je bila pripravljena v 0.247 sekundah.